Ana içeriğe atla

Büyük Blog Takip Etkinliği


Selamlar yepyeni bir blog keşif etkinliği başlatıyoruz.Etkinliğimizin bir süresi yoktur bir yıl,iki yıl sonra bile gelseniz kabulümüzdür.Biliyoruz ki hala bloguna önem veren ve onu geliştirmek için çabalayan fakat takipçisi sayısı artmadığı için üzülen çok sayıda arkadaşımız var.Bizde instagramda çok moda olan takip etkinliklerinden etkilenerek bloggerlar için blog takip etkinliği yapmaya karar verdik.
Yapacağınız işlemler son derece basit ve etkili,kurallara herkesin uymasını rica ediyorum bu şekilde etkinliğimiz başarıya ulaşabilir.Blogları takip ettikten sonra bile birbirimize ziyaretlerimizi sürdürürsek tıklanma,yorum sayımız artar ve site trafiğimiz olumlu yönde etkilenir.
Gelelim kurallara:

-Aşağıda linkleri bulunan bloglara tıklayıp izleyiciler bölümünden yani GFC butonundan  takibe alalım.O bloglarda bulunan bu yazıyı bularak altına yorum yazalım.Bu şekilde bütün arkadaşlarımız sizlere geri dönüş sağlayacaktır.Geri dönüşler anında olmayacaktır çünkü herkes vakit bulup da her gün internete giremeyebiliyor fakat mutlaka bir kaç içinde bütün arkadaşlar takibe alarak bloglarınıza yorum yapacaktır içiniz rahat olsun.

Yorum yapan diğer arkadaşlarında bloglarına giderek "Büyük Blog Takip Etkinliğinden geldim."diyerek yorum yaparsanız eminim bütün arkadaşlar bir kaç gün içinde geri dönüş yapacaktır.
Ayrıca bu yazının tümünü bozmadan sadece en alt kısma kendi blogunuzun linkini ekleyerek blogunuzda yayınlayabilirsiniz.Böylece daha çok kişiye etkinlik yayılır ve sonradan paylaşanların sayfalarında sizinde adınız görünür bir tür blog takip zinciri oluşur.

-Bu yazıyı Google Plustada paylaşalım yani +1 yapalım ki bir çok blogger yazımızı görsün daha büyük kitlelere ulaşabilelim.

Ve gelelim linklere:

1-http://kelebeketkisi39.blogspot.com.tr/

2-http://neselisusevim.blogspot.com.tr/

3-http://alevkaraca.blogspot.com.tr/

4-https://morrmenekse.blogspot.com.tr/

5-http://www.idilob.com/  Word press tabanlı site mail abonesi olalım lütfen.

6-http://yelizinkesifleri.com/  Word press tabanlı site mail abonesi olalım lütfen.

7-http://www.sosyalanneyim.com/

8-https://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/

9-https://www.maryslife.net/

10-http://www.lerzankaradan.com/

11-https://esratakim.blogspot.com.tr/

12-https://www.masalzehra.com/

13-http://www.seydaningunlugu.com/

14-http://www.beautybygizzy.com/

15-https://bahceperim.blogspot.com.tr/

16- https://sonsuzbirsimdi.blogspot.com.tr

Yorumlar

  1. Büyük blog takip etkinliğinden geldim. :) https://morduslerkitapligi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Büyük blog takip etkinliğinden geldim takibe aldım canım masalci anne ve duyarlı anneyi listeden çıkarırmısın etkinliğe hiç bir şekilde katılmadılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin. :) Listeyi güncelledim, çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. Büyük blog takip etkinliğinden geldim😊
    https://blogadresimbuzlar.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil
  4. Büyük blog takip etkinliğinden geldim😊 takibe aldim https://camdandusler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Büyük Blog Takip Etkinliğinden geldim,takipteyim banada beklerim😊
    https://paintedfaceblgg.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Etkinliğimize katıldığınız için teşekkürler. Bol katılımlı olması dileğiyle... Sizi Google Plus ve İzleyici bölümünden takipteyim.

    YanıtlaSil
  7. Ben de Büyük Blog Takip Etkinliğinden geldim, takipteyim :) Sevgiler ..

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar büyük blog takip etkinliğinden geldim.

    Herkesi bloğumuza bekliyoruz :)

    ikizgezegen.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  9. Büyük blog takip etkinliğinden geliyorum takibe aldım sizide beklerim bloguma 🙏💜

    YanıtlaSil
  10. 130,131,132 numarali takipcinim. Sevgiler 😊
    www.deryaninsporgunlugu.com
    www.delikizinbohcs.blogspot.com
    www.deriasworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Büyük Blog Etkinliğinden geldim . ben de beklerim :) https://bugunneizliyoruz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Başlayanların Mektuplarına Ekleyebileceği 6 Şey

Herkese merhabalar! Bugün sizlere mektuplarınıza koyabileceğiniz birkaç şeyden bahsedeceğim. Umarım faydalı bir yazı olur, keyifli okumalar! İlk önerim elbette ki çay olacak. Çay bu işin raconu gibi bir şey ki çay değiş-tokuşu yapanlar bile var, o derece önemli yani. Bu yüzden siz de mektuplarınızdan çayı eksik etmeyin derim. İster küçük paketteki saleplerden ister paketli çay yollayın, keyfinize kalmış bir şey. :')      Bir diğer yaygın olarak yollanan şey iste stickerlar! İsterseniz tekli kesip yollayabilirsiniz, isterseniz de resimdeki kedili gibi büyük parçalar halinde yollayabilirsiniz. Bu da yine tamamiyle sizin keyfinize kalmış bir şey ama eklemenizi öneririm çünkü mektuplara renk katıyor. :') Ve paralar! Ben para almayı çok seviyorum, burada çok fazla yok yeni başladığım için ama beni en çok mutlu eden şeylerden biri. Sanki o ülkede bulunmuşum hissi yaratıyor. Bu yüzden eğer siz de yollamak isterseniz 5 kuruş gibi çok bir maddi değeri olmayan pa

Gelenler #1 || Çekilişten kazandıklarım

Herkese merhabalar! Bugün sizlere çekilişten kazandıklarımı paylaşacağım. Zarf Londra'dan kartpostal ise Trabzon'dan geldi.  Kartpostalı Facebook grubundan kazandım ve görür görmez aşırı mutlu oldum. Bu kartpostal setinde gözüm vardı ama bir türlü alamıyordum. :') Zarfın içerisine geçersek, öncelikle etrafını ince kağıdımsı bir şeyle sarmış ve üstüne tebrik ettiğini yazan bir not bırakmış. Etrafını dantelimsi bir şeyle sarıp mühürlemiş! Sırf mührü bozulmasın diye o dantelimsi şeyi ayıramadım, benim de en yakın zamanda mühür mumu almam gerekiyor!! :D Ve açılmış hali... İçine gerçekten harika şeyler koymuş, bakmalara doyamıyorum nasıl kullanacağım hiç bilmiyorum... Yolladığı kartpostal ile başlamak istiyorum (soldaki peri kızlı olan), böyle bir kartpostal istiyordum ama bulamıyordum, görür görmez nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Bu kartpostalı saklayıp bir gün yurt dışına çıktığımda kendime yollamak istiyorum. Dört tane de desenli kar